Saarte Hääl: Aeruramm tõi Sääremäele enam kui 300 huvilist

28. juuni Saarte Hääles kirjutab Aare Laine:

Jaanipäevajärgse päikeselise laupäeva lõuna paiku lähetati Sääremäe rannas Laimjala vallas mereveele 13 kilomeetri pikkusele orienteerumisdistantsile üksteiselt mõõtu võtma 15 tiimi võistlejaid sõudepaatidel ja 18 paari süstadel või kanuudel.

Kaldale jääjail oli võimalus suure ekraani vahendusel merel toimuvale kaasa elada, loodusmatkal haruldasi taimi tundma õppida, töötubades uusi oskusi omandada, lapsed said orienteerumisrajal joosta ja ülesandeid lahendada, kalapüügivõistlusel kuival maal oli palju ridva vibutajaid. Mekkida sai merelisi hõrgutisi ning kohale toodud saunast otse merevette karata või kaldapealsel lihtsalt Sääremäe oivalist looduspilti ning päikesepaistet nautida. Loe edasi Saarte Häälest »