III Laimjala Aeruramm möödus meeleolukalt

25. juuni päikeselisel ja palaval päeval toimus Laimjalas, Sääremäel kolmas Laimjala Aeruramm. Merele läks kokku 33 võistkonda: 15 sõudepaati ja 18 süsta-kanuud. Osalejaid oli nii koduvallast, muudest valdadest Saaremaalt kui ka mandrilt. Võidukarikad viisid koju meeskond “Onupojad” (Jorma Ratas ja Lauri Ratas) sõudepaatide võistlusklassis ning “Navi Siil” (Henri Kaus ja Karl-Erik Kõrge).

Sõudepaatide võistlusklassi võitjaid Jorma Ratas ja Lauri Ratas meeskonnast "Onupojad"
Sõudepaatide võistlusklassi võitjaid Jorma Ratas ja Lauri Ratas meeskonnast “Onupojad”

Need, kes võistlustulle ei astunud, osalesid kalasupi töötoas, meisterdasid kalapüüniseid, osalesid Sirje Azarovi juhtimisel loodusmatkal või nautisid lihtsalt ilusat ilma ja muhedat melu. Lapseid said mängida ja meisterdada ja end proovile panna maastikumängus.

Tulemused

Fotod

Lustakat suve jätku ja kohtumiseni taas IV Laimjala Aerurammul!

Korraldusmeeskond