Meie Maa: Laimjala Aeruramm teenis suure tunnustuse

Saaremaa päevaleht Meie Maa kajastab oma 9. detsembri numbris sündmust, mille käigus sai Laimjala Aeruramm auhinna Mereline tegu 2015.

Saaremaa Merekultuuri Seltsi tütarselts Salava ja Laimjala Aerurammu esindajad
Saaremaa Merekultuuri Seltsi tütarselts Salava ja Laimjala Aerurammu esindajad

Laimjala Aeruramm sai laupäeva pärastlõunal suure tunnustuse osaliseks, pälvides auväärse tiitli – mereline tegu 2015! Tunnustuse hõikas välja Saaremaa merekultuuri seltsi tütarseltsi Salava eestvedaja Urve Vakker.

“Laimjala Aeruramm eristus teistest kandidaatidest eriilmelisuse poolest. See on mastaapne perede üritus, kus osaleb palju vabatahtlikke, sh merepääste, Kaitseliit, politsei jt. Me hindasime Aerurammu ka kui antud piirkonda populariseerivat üritust, mis on merega seotud ja laiemalt võttes elavdab kogu Saaremaa turismi. Hea koostöö tulemusena on korrastatud rannaäärne puhkekoht ja sinna viiv tee. Väga tore ja omanäoline üritus,“ rääkis Urve Vakker. Loe edasi »