Registreerumine 27. juunil toimuvaks Aerurammuks on avatud!

05-IMG_3053

Oleme ette valmistamas järgmist Laimjala Aerurammu, mis leiab aset laupäeval, 27. juunil.

Ürituse ja võistluse formaat saab olema suures osas sarnane eelmisel aastal toimunuga. Võistlus toimub kahes grupis – sõudepaadid ja süstad-kanuud. Võistkonna moodustavad kaks liiget ja kontrollpunktide läbimise järjekorra saab otsustada võistkond ise. Loomulikult on võistlejaid ootamas ka uued põnevad nuputamisülesanded.

Samas oleme võistlusjuhendis teinud ka mõningaid muudatusi. Kui eelmisel aastal oli kaardile märgitud kontrollpunktide GPS koordinaadid, siis sel aastal tuleb oma orienteerumisoskused tõsisemalt proovile panna ning vaid kaardiga toime tulla. Lisaks saab võistlustrass olema paari kilomeetri võrra pikem – ca 8 km. Loe võistlusjuhendit lähemalt »

Registreeri oma võistkond juba praegu, sest kuni mai lõpuni on osalemistasu 10 eurot, hiljem 15 eurot. Registreerima »

Kui vajad abi paadi leidmisel või tekkis muid küsimusi, kirjuta info@aeruramm.ee.